awsom kväll

tjooo bloggen idag var jag och några polare ute och åkte runt och garvade typ ihjäl oss haha fan vad kul vi hade men det kmr ju vara en dag i morgon oxså och då ska vi ha så jävla kul. längtar redan.´men nu ska jag nog äta upp min ben & jerry's  som jag aldrig han göra.



jag kanske bloggar i morgon :)

ville bara skriva om mina kusiner på mammas sida

jag har världens bästa kusier från min mammas sida dom stöttar altid mig dom finns altid där för mig ni är dom bästa i världen jag älskar er. ni är helt klart bäst i världen ni värmer mitt hjärta puss på er hoppas ni läser detta <3 <3 <3 <3 <3 <3 :)


tjooo

idag har jag bara varit i skolan och sen har jag tränat och varit inne på facebook haha nice XD imorgon ska jag in till stan och shoppa så det kmr bli kul.



ses bloggar mer i morgon

tjoo

Chaa idag hade jag teater och så var jag i cp plugget. jag och en tjej i min skola är osams och det är så jävla jobbigt för hon glor på mig otroligt mycket och tror hon äger hela playset haha men anyway jag   hatar fan plugget det känns som inget funkar längre fan vfr känns det så?




funderar på

tjjAAA funderar på och ha ett videoinlägg där jag visar vad jag har i min väska XD hehe


kram på er

skola :(

fan oxså i morgon äre skola hatar det fuck oxså vill ha helg ju :) men anyway ska typ träna och träffa kompisar imorgon :)


ses

epicfaiil

ville bara säga att jag tycker att epicfaiil äger hon är så jävla cool hennes blogg äger
ni hittar henne här www.epicfaiil.blogg.se

tjaaa

idag hade vi soft dag i plugget så det var nice. som sista lektion hade jag japanska och nu har jag fått glosor och dom håller jag på med nu XD nu lyssnar jag på musik men anyway snart ska jag ta en coca cola ur kylen och se på film :) sen kanske plugga lite mer och sen blogga och sen springa på slingan XD så jävla nice dag

sushi is soo nice

chaaa idag har jag varit vid plugget och det blev värsta bråket i skolan men jag pallar inte snacka om det men i morgon ska jag och min syster åka in till stan och käka sushi mums :)





tjoo måndag

tjaaa i morgon är det fucking måndag fan vad jag hatar det. ajaj ska typ sova nu ;)

wtf

tjaa idag klippte jag mig jag känner mig jätte cool haha XD alla i plugget kmr typ aaaaaaaa fett coolt men anyway är så jävla trött efter och ha pluggat i en timme 9 an suger asså kan inte fatta att jag börjar gymnasiet nästa år
haha


imorgon

chaa bloggen i morgon ska jag såklart till plugget sen ska jag klippa mig och då ska min under bara lillesyster vara me och kolla så hon blir den första som ser mig med ny frisyr hehe anyway :) bild kmr i morgon heheh gud vad jag längtar aaaaaaa jag är så jävla trött önska att min kille var här <3 <3

puss och god natt så ses vi imorgon


lite av mig

tjooo bree idag hade vi orientering med klassen. jag slutade typ 14:00 anyway nu lyssnar jag på musik och dricker varm oboy XD snart kmr min syster hem och då ska vi ha skojj sen drar jag iväg på teater :) älskar teater men sen vet jag inte vad jag ska göra typ plugga och se på film kanske

ses bloggen



RSS 2.0